• Najmočnejši resveratrol izdelek na našem trgu

  • 1 tableta resveratrola =
    1.000 kozarcev vina.

  • Izjemno ugodna cena -
    samo 0,48 € dnevno!

  • Resveratrol nudi širok spekter koristi za kardiovaskularno zdravje.

 

Najmočnejši na trgu!

resveratrol

 

BIOVEA Resveratrol 250 mg - najmočnejši na trgu. In za polovico cenejši od najbližjega konkurenta! Več >

 

Pomembnost TRANS - resveratrola

Kaj je to resveratrol?
Zakaj je pomembno, da vsebuje Trans Resveratrol?

Resveratrol je sestavina v rdečem grozdju, ki nudi širok spekter koristi za kardiovaskularno zdravje. Resveratrol najdemo v lupini rdečega grozdja, v zadnjem času pa veliko priljubljenost doživlja kot prehransko dopolnilo. Raziskave kažejo, ima resveratrol v telesu številne koristi, predvsem za srce in ožilje.

resveratrol rdeče vinoRazkritje harvardske študije

Harvardska študija je razkrila: 250 mg trans resveratrola na dan ali 1000 kozarcev rdečega vina, je lahko ključ za zdrav kardivaskularni sistem.

"Najbolj vznemirljivo odkritje študij je bilo dejstvo, da resveratrol prispeva k zdravju kardiovaskularnega sistema in zmanjševanju ravni slabega LDL holesterola v telesu."

TRANS resveratrol – ključ do dolgega življenja

Trans resveratrol je aktivna in močna oblika resveratrola. Najdemo jo v visokih koncentracijah v lupini, peškah in steblu rdečega grozdja. Polifenoli in fitohranila v trans-resveratrolu imajo globoke in dokazane vplive kardiovaskularni sistem. Številni svetovno priznani inštituti in univerze so se ukvarjali s proučevanjem trans-resveratrola na človeško zdravje in njegove vplive na srce; med njimi tudi Harvardska univerza.

Zakaj je pomebno, da izdelek vsebuje
čisti TRANS - Resveratrol?

Mnogi konkurenčni izdelki vsebujejo CIS-resveratrol, ki je neučinkovit in nima vplivov, kot jih ima TRANS-resveratrol. CIS resveratrol je stranski produkt pri predelavi resveratrola. Ko boste iskali kvaliteten izdelek resveratrola, poiščite takega, ki vsebuje TRANS resveratrol. Vse študije, ki so pokazale pozitivne učinke resveratrola na kardiovaskularni sistem, so vključevale trans-resveratrol.

TRANS-resveratrol je stabilna oblika resveratrola in se lahko absorbira v telesu

CIS-resveratrol je nestabilna oblika resveratrola in jo telo težko absorbira